Παρέχουμε ποικίλες λύσεις σε συστήματα τεντών που επεκτείνουν την χρηστικότητα των εξωτερικών σας χώρων. Οι τέντες μας αποτελούν ό,τι καλύτερο διαθέτει η αγορά σήμερα, προέρχονται από μεγάλους κατασκευαστές και είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν μεγάλη αντοχή ενάντια στον δυνατό άνεμο ή την βροχή. Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία υφασμάτων που διαθέτουμε, ανταποκρίνεται απόλυτα στην αισθητική σας.

Με το πάτημα ενός κουμπιού ή το γύρισμα μίας μανιβέλας μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.

Ειδικότερα τοποθετούμε:

  • Τέντες με βραχίονα:
    Το σύστημα τέντας με βραχίονα είναι πρακτικό, οικονομικό και καθιστά την τέλεια λύση για την σκιά του μπαλκονιού ή της βεράντα σας.
  • Τέντες «Κασετίνα»:
    Η "κασετίνα" είναι ένα σύστημα τέντας με βραχίονες το οποίο κλείνει εσωτερικά προστατεύοντας τους βραχίονες και το ύφασμα από τα καιρικά φαινόμενα, διατηρώντας το καθαρό και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του. Οι κασετίνες έχουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού για μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, ενώ οι βραχίονες που διαθέτει εξασφαλίζουν το ιδανικό τέντωμα του υφάσματος. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, σχέδια, σχήματα, μοτίβα και υφάσματα.
  • Πέργολες:
    Κατασκευάζουμε πέργολες που να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με στόχο την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους.
Image